kahvaltı mekanları A Gizli Silah

Wiki Article

İstanbul’da 2024 yılında görkemli bir kahvaltı mekanı arıyorsanız, Mihribat Korusu banko listenizde olmalıdır.

Kekik Kahvaltı Evi, yarar fiyatları ve kaliteli hizmeti ile şehrin en yüzü sıcak kahvaltı mekanlarından biridir. Şehri ziyaret edenlerin behemehâl uğraması gereken bir mekandır.

Siz de muhtemelen tadınca müdavimi olacaksınız. Antrparantez Rize kavurmasını da İstanbul’da yiyebileceğiniz en güzel yerlerden birisi. Peki özge ne yerler var? İşte detaylar…

Sırf bu haliyle da Beykoz kahvaltı mekanları listemizde vaziyet almayı ziyadesiyle hak ediyor. Yalnızca dekor de vahit başına insanın iştihaını açıyor burada. Serpmeleriyle bu açlığınızı rahatlıkla giderebilirsiniz. Toplamda 600 yabanlık kapasitesi olsa da hafta sonu arz nail olmak az daha olanaksız. Ayırtma yaptırınız.

Hafta sonları otelin terasında servis edilen açık büfe kahvaltıevet rezervasyon yaparak berklabilirsiniz. Böylelikle Tarihi Yarımada‘daki en yavuz kahvaltı mekanlarından birini deneme edebilirsiniz.

Türkiye’bile ve mekân haricinde 50’yi aşkın şubesi kâin Big Chef’s günün her saatinde sunmuş olduğu, her zevke hitap eden menüsü, renkli ve modern dekorasyonu ile yeğleme edilen bir kafe lokanta zinciri. Big Chefs’in Tarabya şubesi İstanbul Argıtı’na sıfır konumu ile özellikle seviliyor.

Musannif Notu: Kahvaltına pişyeğin behemehâl eklemeli ve mekanın spesiyali olan kuymakla kahvaltını taçlandırmalısın.

Burada masanızı kendi seçeceğiniz ürünlerle donatabiliyorsanız. Namlı Gurme’nin spesiyallerinden birinin de hellim ve sucuk ikilisi bulunduğunu kanalıralatmakta kâr var.

Kuruçeşme’de bir reviş yalısında bakım veren Gabfoods’da kahvaltınızı ederken kendinizi denizin üzerinde kahvaltı ediyormuş kabil hissedebilirsiniz.

Kadıköy’bile nostaljik tarihi iskeleye karşı afiyetle oturup kahvaltınızı yapabileceğiniz kilitsiz küreksiz üslup ve temiz bir mahal Gardens of Garbo.

Tam bir Karadeniz deneyimi oturmak isterseniz menüde sizi muntazır turşu kavurmanın, mısır ekmeğinin ve hamsi şhizmetin tadına bakmayı unutmayın.

Bir Emirgan klasiği olan Sütiş’te devasa bir çınar ağzehirnın gölgesinde İstanbul ümükına kahvaltı mekanları nazır oturarak neşeli bir kahvaltı edebilirsiniz.

Haliç manzarasına karşı kahvaltı keyfi yapabileceğin Seyri Haliç’in bir terası ve kapalı alanı bulunuyor. Terasta kahvaltı keyfi muktedir olmak karınin mutlaka rezervasyon yapmış oldurın.

Yumurtanızı çabucak pişirtebildiğiniz, mıhlamanın masanın ortasında yerini aldığı Cemil Usta’da, her şey natürel ve yerinden. Lezzeti bile doğallığından mevrut ürünlerden beğendiklerinizi satın alabilirsiniz.

Report this wiki page